Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
ZAČINI SETI

BIBER CRNI (Papar crni) Dobije se branjem zrna neposredno prije zrenja, suši se na suncu, te postaje crn i tvrd. Crni biber je znatno aromatičniji od bijelog i zelenog bibera i jedan je od najstarijih začina u ljudskoj ishrani.

BIBER BIJELI (Papar bijeli) Dobije se od potpuno zrelih zrna bibera tako što se zreli biber natapa u vodi sedam dana, zatim se oslobađa od korice - ljuske i ostaje sjemenka bjeličaste boje.

KARANFILIĆ (Karanfilčić, Klinčić) Upotrebljava se za aromatiziranje voćnih jela, pića i konzerviranoga voća, ali i kao dodatak dodatak kod spremanja divljači, mesnih jela, tamnih juha i raznih vrsta kobasica.

IBER CRNI (Papar crni) Dobije se branjem zrna neposredno prije zrenja, suši se na suncu, te postaje crn i tvrd. Crni biber je znatno aromatičniji od bijelog i zelenog bibera i jedan je od najstarijih začina u ljudskoj ishrani.

CIMET Jedan od najpoznatijih svjetskih začina specifične slatko - ljute arome, koji posjeduje I brojna medicinska svojstva.

CIMET Jedan od najpoznatijih svjetskih začina specifične slatko - ljute arome, koji posjeduje I brojna medicinska svojstva. Ublažava bolove, ima protivupalno i antivirusno dejstvo, te se koristi protiv visokog pritiska, nadutosti i kao prevencija ili odgoda javljanju dijabetesa.

Stranica 1 od 2

SEFO d.o.o.

Privatno društvo “SEFO” d.o.o. ILIDŽA osnovano je 1995. godine, kao porodična firma za djelatnosti unutrašnje i spoljne trgovine, te proizvodnje i ugostiteljstva. Detaljnije ...