Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
FILTER ČAJEVI SETI PLUS

KAMILICA (Kamomila, Maternjak, Kokotnjak, Telenac, Titrica). Čaj od cvijeta Kamilice poznat je od davnina i ima široku lepezu ljekovitih svojstava. Ima blag ukus, blagotvorno djeluje na probavne organe, zapaljenje kože i sluzokože.

MENTA (Nana, Crna nana, Ljuta nana, Metva, Metvica, Paprena metva, Paprena nana). Čaj od lista Mente - Nane uporebljava se kao prijatan, blag i neškodljiv lijek za umirivanje, protiv gasova, nadimanja i grčeva, protiv teškog varenja, a Menta je sastavni dio i čaja za liječenje žuči.

Čaj od cvijeta Hibiskusa je ukusan osvježavajući i okrepljujući prirodni napitak. Osim što osvježava, čaj od Hibiskusa čisti organizam i osvježava dah.

ZELENI (Indijski, Kineski, Ruski). Zeleni čaj ima nježno zelenu boju i kiselkast okus, a njegov miris podstiče pozitivne misli, krijepi cijelo tijelo, umiruje, opušta i pročišćava organizam.

Stranica 1 od 3

NASLOVNA Seti Proizvodi Filter čajevi Seti Plus

SEFO d.o.o.

Privatno društvo “SEFO” d.o.o. ILIDŽA osnovano je 1995. godine, kao porodična firma za djelatnosti unutrašnje i spoljne trgovine, te proizvodnje i ugostiteljstva. Detaljnije ...