Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
FILTER ČAJEVI SETI

KAMILICA (Kamomila, Maternjak, Kokotnjak, Telenac, Titrica). Čaj od cvijeta Kamilice poznat je od davnina i ima široku lepezu ljekovitih svojstava. Ima blag ukus, blagotvorno djeluje na probavne organe, zapaljenje kože i sluzokože.

MENTA (Nana, Crna nana, Ljuta nana, Metva, Metvica, Paprena metva, Paprena nana). Čaj od lista Mente - Nane uporebljava se kao prijatan, blag i neškodljiv lijek za umirivanje, protiv gasova, nadimanja i grčeva, protiv teškog varenja, a Menta je sastavni dio i čaja za liječenje žuči.

Čaj od cvijeta Hibiskusa je ukusan osvježavajući i okrepljujući prirodni napitak. Osim što osvježava, čaj od Hibiskusa čisti organizam i osvježava dah.

MAJČINA DUŠICA (Babina duša, Bakina dušica, Bukvica, Čubra, Divlji bosiljak, Majkina dušica, Materina dušica, Materka, Tamjanika, Vreskovina). Čaj od lista i cvijeta Majčine dušice je omiljeni lijek u narodnoj medicini.

KOPRIVA (Koprva, Kopriva obična, Pasja kupina, Pitoma kopriva, Velika kopriva, Žara). Kopriva je najbolje sredstvo za čišćenje krvi.

UVA (Divlja maginja, Gornik, Medveđe grožđe, Medvedovo uho, Medvjetka, Mlivnjak). Čaj od listova Uve liječi povečanu prostatu, mokračne organe, proliv i šećernu bolest.

Stranica 1 od 3

SEFO d.o.o.

Privatno društvo “SEFO” d.o.o. ILIDŽA osnovano je 1995. godine, kao porodična firma za djelatnosti unutrašnje i spoljne trgovine, te proizvodnje i ugostiteljstva. Detaljnije ...